Tuotantomme

BM Raudoitekonsultit Oy -
Yli 30 vuotta kotimaista asiantuntemusta

Olemme erikoistuneet toimittamaan asiakkaan vaatimusten mukaisia laa­duk­kai­ta rau­doite­tuot­tei­ta ja -pal­ve­lu­ja. Vuonna 2004 valmistunut tuotantolaitos Järven­päässä mahdollistaa entistä paremman pal­ve­lun, jota myös yrityksen avaintavoitteet, nopeus, jous­tavuus ja taloudellisuus, edellyttävät.

Kuljetuskalustomme

MAN TGS 26.430 + Palfinger Nosturi

Ulottuma n.15m (1200kg)

Kantavuus 14 tonnia

Lavan pituus 7m

Pitkän tavaran teline 12m

Laadun toimintajärjestelmä

BM Raudoitekonsultit Oy täyttää kan­sain­vä­li­sen SFS-EN ISO 9001:2000 -standardin vaatimukset. Laa­tu­jär­jes­tel­mä kattaa yrityksen kaikki toiminnat.

Omakotitalosta paperitehtaaseen

BM Raudoitekonsultit Oy kykenee palvelemaan asiakkaitaan, olivatpa ne sitten omakotitalon, paperitehtaan ym. rakentajia, laadukkailla ko­ko­nais­rat­kai­suil­la käsittäen raudoitteiden val­mis­tuk­sen, kuljetuksen ja asennuksen.

Sitoutuneisuus edellä

Yrityksen johto ja henkilöstö ovat sitoutuneet täyttämään omat laatu- ja asiakasvaatimukset. Se luo edellytykset laadun syntymiselle kaikissa toiminta- ja valmistusvaiheissa. Henkilöstöä pidetään jatkuvasti ajan tasalla laatupolitiikan kehittymisestä ja tavoitteissa tapah­tu­vista muutoksista.

Laatujärjestelmän dokumentointi on jaettu kolmitasoiseksi käyttötarkoituksen mukaan

A-Taso

Laatukäsikirja on tarkoitettu yrityksen ulkopuoliseen tiedottamiseen järjes­telmän käytöstä. Myynti käyttää sitä markkinointitarkoituksiin.

B-Taso

Toimintaohjeisto yrityksen henkilöstön sisäiseen käyttöön. Ydinprosessit ja menettelytavat on kuvattu erillisinä toiminnan kuvauksina.

C-Taso

Työohjeisto täydentää yksityiskohtaisin ohjein ja vaatimuksin toiminta­ohjeistusta.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää